Управителният съвет на ДФ Земеделие избра Калоян Костадинов за заместник-изпълнителен

...
Управителният съвет на ДФ Земеделие избра Калоян Костадинов за заместник-изпълнителен
Коментари Харесай

Калоян Костадинов е новият зам.-изпълнителен директор на ДФ Земеделие

Управителният съвет на Държавна фирма " Земеделие " избра Калоян Костадинов за заместник-изпълнителен шеф на фонда, оповестиха от пресцентъра на ДФЗ.

УС на ДФЗ е дал своя вот освобождението на Атидже Алиева-Вели, която е подала оставка след влизането й в Европейския парламент, и е избрал на нейно място Калоян Костадинов, който ще дава отговор за използване на ограниченията от Програмата за развиване на селските региони (ПРСР).

Калоян Костадинов е магистър по право. От 2007 година до 2011 година е работил като старши специалист дирекция " Обществени поръчки и концесии " в Комисия за защита на конкуренцията. В интервала 2011-2014 година Костадинов е бил основен юрист в дирекция " Търговски сдружения, нормативно контролиране на системата на културата и публични поръчки " в Министерство на културата.

От 2014 година досега Костадинов работи в Държавна фирма " Земеделие " - РА. От октомври 2014 година до май 2017 година е бил основен специалист в дирекция " Договориране по използване на ограничения за развиване на селските региони ". От 2017 година досега е шеф на дирекция " Договориране по използване на ограничения за развиване на селските региони ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР