Управителният съвет на Българска Браншова Камара Пътища“ взе решение да

...
Управителният съвет на Българска Браншова Камара Пътища“ взе решение да
Коментари Харесай

Пътните строители излизат на трети национален протест

Управителният съвет на Българска Браншова Камара „ Пътища “ взе решение да провежда трети народен митинг на пътищарите на територията на София на 8 октомври пред Министерство на регионалното развитие, оповестиха от камарата.

Управителният съвет на Българска Браншова Камара „ Пътища “ към този момент пет месеца търси опцията за разговор с държавните институции, поради пренебрегването на настоящите, изцяло законни контракти за настоящ ремонт и поддръжка на Републиканска пътна мрежа.

Изразихме позицията си по време на два национални митинга, организирахме срещи с президента на Република България Румен Радев, както и с министър ръководителя Стефан Янев. Участвахме в основана от премиера работна група, с цел да намерим уместно решение на зародилата обстановка, само че резултат до този миг няма, декларират чиновниците на „ Пътища ”.

УС на ББКП изиска през миналата седмица нова среща с министър ръководителя, само че до такава по този начин и не се стигна. През всичкото това време принципалът по договорите ни с

Агенция „ Пътна инфраструктура “, в лицето на министъра на районното развиване и благоустройството Виолета Комитова нехаеше и демонстративно подцени желанието ни за разговор.

В резултат на това Управителният съвет на Българската Браншова Камара “Пътища ” реши да концентрира напъните си, както и да не основава стеснение на жителите на страната.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР