Управителите на шест области в Северна България започват редовни срещи

...
Управителите на шест области в Северна България започват редовни срещи
Коментари Харесай

Инициатива на 6 области в Северна България за увеличаване на туристическите посещения

Управителите на шест области в Северна България стартират постоянни срещи с туроператори за увеличение на туристическите визити в района. Ще бъдат привлечени и румънски влогъри, които да разпространяват страната ни.

На работна среща във Велико Търново регионалните шефове на Плевен, Габрово, Русе, Силистра, Разград и Велико Търново дружно с специалисти от неправителствения бранш в туризма взеха решение да обединят старания за увеличение на туристите в района на Северна България. 

Ще бъдат направени общи направления, които да включват културен, поклоннически, селски, кулинарен и други типове туризъм. 

" Трябва да бъдем по-близо до хората и да представяме туристическите артикули по по-атрактивен метод, тъй че да притеглим посетителите и да ги накараме да съпреживеят забележителностите и фестивалите на Северна България ", уточни регионалният шеф на Велико Търново Людмила Илиева. 

Ще бъдат привлечени влогъри, които да разгласяват материали в Румъния, с цел да се ускори ползата на туристите от северната ни съседка.

Подготвя се и общ събитиен календар, който ще популяризира най-атрактивните прояви и места в шестте области. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР