Упълномощена съм от мнозинството да говоря пред вас и да

...
Упълномощена съм от мнозинството да говоря пред вас и да
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: ГЕРБ, БСП, ДПС и Български възход подкрепиха Вежди Рашидов за председател

Упълномощена съм от болшинството да приказвам пред вас и да направя номинация, само че преди този момент - 10 пъти гласувахме за 3 дни - без резултат. Всички сме единомислещи, че по този начин се блокира Народното събрание и би трябвало да намерим решение. Така отваряме пътя към едноличната власт на България. Така излагаме народа си на риск, както и българската стопанска система от липса на предвидимост. Всички сме единомислещи, че това не може да продължава. Опитахме всичко. Това съобщи от трибуната водачът на Българска социалистическа партия за България Корнелия Нинова.

Най-голямата, втората, третата.. Политическа фигура, неполитическа. Няма излаз от тази обстановка. Трябва да проявим най-малко разсъдък, сподели още тя.

Имахме желание и предпочитание 240 да се обединим и да решаваме въпросите на хората и на България. Предлагаме ви най-принципното отношение - да предлагаме най-възрастния народен представител - Вежди Рашидов, разгласи водачът на Българска социалистическа партия.

ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Български напредък са 4-те партии, които са се обединили към фигурата на Рашидов, уточни Нинова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР