Уолстрийт джърнъл , че ударити с дронове по завод на

...
Уолстрийт джърнъл , че ударити с дронове по завод на
Коментари Харесай

"Уолстрийт джърнъл": Ударът по ирански военен завод е нанесен от Израел

" Уолстрийт джърнъл ", че ударити с дронове по цех на иранското министерство на защитата в неделя вечерта са осъществени от Израел. Изданието цитира американски чиновници и осведомени със обстановката. 
 
Ирански публични лица оповестиха, че противовъздушната защита на страната е отбила офанзива от три дребни дрона против фабрика за муниции в град Исфахан. Иран сподели, че неговите системи за противовъздушна защита са свалили един от дроновете, а други два са експлодирали над склада, причинявайки леки вреди на покрива.
 
Израелската войска отхвърли коментар. Един американски чиновник сподели пред Ройтерс при изискване за анонимност, че Израел наподобява е забъркан. Няколко други американски чиновници отхвърлиха коментар, с изключение на да кажат, че Вашингтон не е изиграл никаква роля.
 
Според Кралския институт за проучвания в региона на защитата (), покрай Исфахан се намира иранска компания Shahed Aviation Industries, която създава дронове камикадзе Shahed 131/136.
 
В допълнение към удара по военно оборудване в град Исфахан, съгласно, огромна фабрика за моторно масло се е запалила в иранския град Шахид Салими в провинция Източен Азербайджан. Отбелязва се, че обектът е бил нападнат и от дронове.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР