Университети в Западна Европа, към които традиционно има интерес от

...
Университети в Западна Европа, към които традиционно има интерес от
Коментари Харесай

Университети в Европа удължават сроковете за кандидатстване

Университети в Западна Европа, към които обичайно има интерес от страна на българските претенденти, удължават периодите за банкет. Причината са ограничаващите ограничения поради пандемията от ковид.

Две от желаните дестинации за образование на българи в чужбина - Германия и Нидерландия, удължават периодите за банкет на студенти за образователната 2020/2021 година, надлежно с месец и два месеца по отношение на пандемията от Covid-19, оповестиха консултантите от интернационалния план за обучение в чужбина " Световно обучение ".

Германската система за банкет Hochschulstart ще стартира на 1 юли, вместо на 15 април. Чрез тази платформа се кандидатства за най-популярните стратегии в страната, като стопанска система, право, медицина, информатика, математика и архитектура, изяснява Николай Христанов, съветник на плана и управител за " Университети в чужбина " във компанията " Интеграл ", която е уредник на " Световно обучение ".

С един месец, от 1 май до 1 юни, се удължава и срокът за банкет в Нидерландия, която през последните години е желана просветителна дестинация от доста български възпитаници.

Англия, за която се кандидатства близо година по-рано - до 15 януари, е удължила периода за потвърждаване на място в мечтаните първи 2 университета с две седмици - от 5 на 20 май 2020 година Британската централизирана система за банкет UCAS продължава късния банкет на документи на претенденти UCAS екстра, както и финалния избор на университет за банкет до края на август.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР