Унион Берлин засили съгражданите си от Херта към Втора Бундеслига,

...
Унион Берлин засили съгражданите си от Херта към Втора Бундеслига,
Коментари Харесай

Унион разби Херта и засили Старата госпожа към Втора Бундеслига

Унион Берлин ускори съгражданите си от Херта към Втора Бундеслига, след безапелационна победа с 4:1 в столичното дерби в Германия. Така Херта остава на предпоследно място в класирането, а Унион ще се опита да влезе в зона „ Европа “.

По-голяма част от головете в мача паднаха през второто полувреме. Футболистите на Унион насочиха цели 13 удара в очертанията на вратата на символичните домакини.

Още в 13-ата минута Нико Гийселман имаше късмет да означи, само че стражът избави. Последва шут и на Шералдо Бекер, само че Марсел Лотка още веднъж избави.

В 31-ата минута Унион въпреки всичко означи. Генки Харагуши засече брилянтно центриране в наказателното поле и с глава изпрати топката в десния ъгъл на вратата.

До почивката футболистите на Унион пропуснаха още няколко положителни благоприятни условия.

Изненадващо Херта изравни 4 минути след началото на второто полувреме. Тимо Баумгартл опита да отклони центриране, само че изпрати топката в личната си врата.

Радостта на символичния хазаин обаче търпя едвам 4 минути. Гриша Прьомел насочи топката в десния ъгъл и не остави шансове на стража на Херта.

В 74-ата минута резултатът стана 3:1 за Унион. Шерладо Бекер получи топката след бърза контаатака и я изпрати около вратаря на Херта.

Крайното 4:1 оформи Свен Михел, който пое отлично подаване на границата на наказателното поле и я забоде в десния ъгъл на вратаря.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР