Унион (Берлин) триумфира с 1:0 над Малмьо като гост в

...
Унион (Берлин) триумфира с 1:0 над Малмьо като гост в
Коментари Харесай

Бомби прекъснаха среща от Лига Европа, но и това не спря Унион

Унион (Берлин) победи с 1:0 над Малмьо като посетител в един от най-запомнящите се дуели по европейските терени в четвъртък вечер. Срещата от група “D ” на Лига Европа ще се запомни с ексцесиите по трибуните, довели до към 30-минутно спиране. Малко преди час игра от публиката полетяха няколко бомбички и бяха възпламенени димки. Те идваха най-вече от бранша с почитатели на немския клуб, само че първите такива пристигнаха от зона, в която нямаше ултраси на нито един от двата отбора.

Заради настаналият безпорядък реферът прибра футболистите в съблекалнята. Постепенно полицията се намеси и редът беше възобновен, като беше отправено предизвестие, че при още единствено една сходна изява на почитателите мачът непосредствено ще бъде преустановен.

В последна сметка играчите се завърнаха на терена и възобновиха срещата от 59-ата минута нататък. По това време резултатът беше 0:0, а Унион играеше с човек по-малко след червен картон на Андрес Шефер в края на първото полувреме. Тогава футболистът на водача в Бундеслигата фаулира откъсващ се самичък против вратаря футболист.

Дори в понижен състав Унион съумя да надделее, откакто Шералдо Бекер се разписа в 68-ата минута за победното 1:0.

Успехът е от голямо значение за берлинчани, тъй като до момента те имаха две загуби. За шведите пък това е трето следващо проваляне.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР