УниКредит Булбанк получи наградата „Банка на годината“ в категорията „Пазарен

...
УниКредит Булбанк получи наградата „Банка на годината“ в категорията „Пазарен
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк с награда за най-голям пазарен дял от „Банка на годината“

УниКредит Булбанк получи премията „ Банка на годината “ в категорията „ Пазарен дял “. Отличието беше връчено нощес на 30-тата юбилейна гала, проведена от Асоциация Банка на годината.

„ От името на целия екип на УниКредит Булбанк благодаря за тази премия, която е доказателство за това, че сме желаната банка от клиентите. За нас водачеството на пазара не е просто да следим финансови индикатори, то е идея – да работиш за бъдещето, да си подготвен да правиш неща, които не са правени до момента, да предвиждаш желанията на клиентите “, сподели при приемане на оценката Цветанка Минчева, основен изпълнителен шеф и ръководител на Управителния съвет на УниКредит Булбанк. Наградата беше връчена от Васил Велев, ръководител на Управителния съвет (УС) на Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ).

Според последните данни, публикувани от Българската централна банка, към май 2022 година УниКредит Булбанк е най-голямата банка в страната. В изискванията на непрекъснато продължаваща консолидация, течаща в банковия бранш и с помощта на което се генерират икономии от мащаба за някои пазарни участници и системата като цяло, УниКредит Булбанк резервира лидерската си позиция, като завърши първото тримесечие на 2022 година като водеща банка във връзка с активи с 18.9% пазарен дял.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР