Уникално видео от полицейската акция в столичния чалга клуб Плаза

...
Уникално видео от полицейската акция в столичния чалга клуб Плаза
Коментари Харесай

Полицейската акция в "Плаза" под звуците на "Тайсън кючек"

Уникално видео от полицейската акция в столичния чалга клуб " Плаза " в нощта на 23 октомври популяризира участвал на събитието. Посред осъществяване на фолк дуета " Габриела и Съби " тежко екипирани с бронежилетки чиновници да реда се втурват измежду купонясващите младежи.

По време на акцията артистите индиферентно не престават с осъществяването на шлагера " Тайсън кючек ", станал известен при започване на века в оригинала на Слави Трифонов и Тончо Токмакчиев.

Видеото е същински шлагер в обществените мрежи, а пиперливите мнения са стотици. " Айдаааа....на некой му е свършила дрогата и си е поръчал по Столична дирекция на вътрешните работи ЕКСПРЕС " ; " Тея са напукани повече от диджея, позле излизат болничен като дойдат инспекциите " ; " Юбилей на шефа " и сходни остроумия се сипят по адрес на родната полиция.

Както е известно, 13 от най-известните нощни клубове в столицата и в три регионални града бяха тествани в границите на профилирана интервенция против наркоразпространението в нощта 22 против 23 октомври.

По време на полицейските дейности е осъществена инспекция на 186 лица (за 21 от тях е открито, че са от дейния престъпен контингент). Задържани са общо 14 лица, 2 от които са били оповестени за общодържавно търсене, четем в късото изказване от Министерство на вътрешните работи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР