Уникални снимки на Николета Лозанова Николета Лозанова е един от

...
Уникални снимки на Николета Лозанова Николета Лозанова е един от
Коментари Харесай

Ето истинската причина за влизането на Николета във ВИП Брадър

Уникални фотоси на Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в... към профила се появиха в интернет пространството, разкри HotArena.

На фотосите бременното коремче на някогашната тв водеща към този момент проличава, въпреки да се пробва да го прикрие.

НиЛо театралничи на известния плаж "Джумейра " в Дубай, облечена (или по-скоро съблечена) в изрязан цялостен бански. Смуглата хубавица е свалила горнището по този начин, че огромна част от него пада на коремчето й и го прикрива. Въпреки това издадената част проличава.



В светските среди се приказва, че Николета ще признае за бременността си в Къщата на ВИП Брадър. Това била и една от главните аргументи за влизането й в шоуто.

Припомняме, че някогашната водеща на "Папараци " ще бъде посетител звезда при започване на октомври. Според слуховете, точно пред Големия брат Лозанова ще признае публично за връзката си с Ники Михайлов, който персонално ще я изпрати с горещи целувки до прага на Къщата.

Заговори се даже, че двойката ще разгласят сватбата си в предаването. НиЛо ще остане към 2 седмици в шоуто - време, за което една бременност би било невероятно да се скрие.

В момента Лозанова и Ники Михайлов са на отмора в Дубай, където се любуват на последните си дни дружно преди влизането на топ звездата в Къщата.



фотоси: Фейсбук
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР