Уникален гръцки еничарин наистина. Така нарече Костадин Костадинов световния номер

...
Уникален гръцки еничарин наистина. Така нарече Костадин Костадинов световния номер
Коментари Харесай

Костадинов избухна срещу гръцкия тенисист Циципас: Уникален гръцки еничарин

Уникален гръцки еничарин в действителност. Така назова Костадин Костадинов международния номер 3 в тениса сега Стефанос Циципас.

" Гръцки тенисист напсува майка си, че приказва на майчиния си съветски език. Уникален гръцки еничарин в действителност. Неповторим. ", това написа българският националист от " Възраждане " Костадин Костадинов по адрес на един от най-хубавите тенисисти в света  - 24 -годишният Стефанос Циципас.

Публикацията на водачът на третата по-големина политическа мощ в България Костадинов е от през днешния ден и е във връзка за преживелица преди повече от месец.

В Рим Циципас се ядоса на майка си Юлия, която е някогашна тенисистка с съветски генезис и говореше на съветски на корта. " Аз играя, а ти ми говорищ на съветски. Нищо не ти разбирам, приказва ми на гръцки ", изпусна си нервите Циципас.

Целта на Костадинов евентуално е да предизвика реакция в гръцката преса, която да отключи реципрочна реакция в Гърция по отношение на България.

Така би се отворила нова ниша за трупане на националистки рейтинг, пободно на изкуствено основаното напрежение с Македония.

Ако се влошат връзките сред двете страни членки в Европейски Съюз и НАТО Гърция и България това би било извънредно добра вест за Москва.

Преди време Костадинов обяви и гръцките управляващи за зложелател, евентуално с очакване да се сътвори напрежение и с южната ни съседка, което пък ще е нова ниша за трупане на рейтинг.

От гръцка страна нямаше реакция по отношение на изказванията му към този момент.

След основаното напрежение с Македония България евентуално скоро ще утежни връзките си и с Гърция.

Много любопитно е, че името на фейсбук акаунта на Костадинов очевидно е кръстен на Беломорието, което е в Гърция https://www.facebook.com/belomorieto.

Преди няколко месеца Костадинов се разноски до връх Тумба на границите сред Македония, България и Гърция.

На клипа той демонстрира към в Гърция:

" Искам да погледнете на юг. Това е остарялото българско Бутковското езеро. Днешното гръцко езеро Керкини. Засега. Всичко това, което виждате тук и до ден сегашен по-голямата част приказва на български език. Гърците не признават българско малцинство. ", загатва Костадинов. Клипът вижте най-долу.

Костадин Костадинов хвърли тежки обвинявания срещу гръцките управляващи.

Ето какво написа той във Facebook:

" Вчера група възрожденци от цяла България сервира цветя на гроба на Гоце Делчев в с. Баница, Серско (дн. в Гърция) по случай 120 години от гибелта му. Беше сложена и паметна плоча. По традиция всяка година вървим на мястото, слагаме паметна плоча и след това отново по традиция до няколко часа гръцките служители на реда я изкъртват. В Европейския съюз е по този начин - няма място за паметни знаци за българите.

Като цяло със своята политика Европейски Съюз от ден на ден ни демонстрира, че в него от ден на ден няма място и за българите. "

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР