Уникален чифт диамантени , притежание на кралицата на Франция ,

...
Уникален чифт диамантени , притежание на кралицата на Франция ,
Коментари Харесай

Продадоха две гривни на Мария Антоанета за 8 милиона долара

Уникален чифт диамантени, владеене на кралицата на Франция, бяха продадени на търг в Christie`s за 7,5 милиона франка или към 8 милиона $, заяви Ройтерс, представена от БГНЕС.

От всички бижута, принадлежали на Мария Антоанета, единствено диамантените гривни, пуснати на търг, са останали във типа, в който са включени в посмъртния списък на бижутата на кралицата на Франция. Експертите на Christie`s не изключват гривните да могат да бъдат модифицирани, само че общият състав, количество и качество на камъните, като се изключи тези на закопчалката, са останали непокътнати.
 Разкриха секрети думи в любовните писма сред Мария Антоанета и граф Аксел декор Ферзен Разкриха секрети думи в любовните писма сред Мария Антоанета и граф Аксел декор Ферзен
„ Възлюбени “, „ моя нежна приятелко “, „ бясно “, „ не и без вас “ са част от скритите думи, ко...

Повече от 200 години бижутата на Мария Антоанета са в частни сбирки и за първи път бяха изложени на търг от Sotheby`s през 2018 година в Женева от семейство Бурбон-Парма. След търга през ноември 2018 година бижутата на Мария Антоанета бяха продадени за рекордните 42,7 милиона $.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР