Униформа на антитерорист от българската армия подари Бойко Борисов на

...
Униформа на антитерорист от българската армия подари Бойко Борисов на
Коментари Харесай

Борисов с уникален подърк за престолонаследника на ОАЕ

Униформа на антитерорист от българската войска подари Бойко Борисов на престолонаследника на ОАЕ, който ги колекционира, оповестява " Труд ". 

Възможностите за активизиране на двустранното съдействие беше водещата тематика в срещата на министър-председателя Бойко Борисов с престолонаследника на емирство Абу Даби и заместник-върховен главнокомандващ въоръжените сили на Обединените арабски емирства шейх Мохамед бин Зайед Ал-Нахаян.

Премиерът Борисов дефинира като положителни действителните стъпки, които към този момент се вършат в тази посока – както с откриването на посолства на България и на ОАЕ надлежно в Абу Даби и в София при започване на годината, по този начин и с актуалното му посещаване във федералната монархия, което е първа аудиенция на това ниво в историята на двустранните връзки на страна ни с ОАЕ.

Според българския министър-председател, откакто към този момент са налице непрекъснати дипломатически представителства в двете столици, е значимо политическият разговор да се доразвие, с цел да се основат предпоставки за по-нататъшно ползотворно съдействие. 

Престолонаследникът на Абу Даби изрази предпочитание да посети България. От своя страна българският министър-председател благодари за гостоприемството на своя хазаин. " За мен беше чест да чуя българския химн и тук и да Ви поздравя от името на българския народ ", добави министър председателят Бойко Борисов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР