Унгарските национали "бяха перфектни" срещу Франция, заяви селекционерът на отбора

...
Унгарските национали "бяха перфектни" срещу Франция, заяви селекционерът на отбора
Коментари Харесай

Треньорът на Унгария: Бяхме перфектни, мачът с Португалия ни жегна

Унгарските национали "бяха съвършени " против Франция, съобщи селекционерът на тима Марко Роси след равенството 1:1 в мач от група "F " на Европейското състезание по футбол. Това бе първа точка на унгарците на шампионата, с която те поведоха на Германия на третото място в "Групата на гибелта ".

"Направихме извънредно добър тактически мач. Играхме невъзмутимо и вложихме вярната доза храброст и сърце. Мога единствено да благодаря на момчетата за това, което направиха. В днешно време доста треньори имат вяра, че тимовете им печелят единствено поради тактиката им. Грешат. Водещите лица са футболистите и през днешния ден нашите бяха съвършени ", разяснява Роси.

"Очаквахме да има сложни моменти и работихме доста, с цел да ги ограничим. Тази група от футболисти работи всекидневно до лимита на силите си, с цел да се развива. Да, може би сме лимитиран тим, само че считам, че бъдещето ни е положително ", добави той.

Равният можеше да бъде и победа за унгарците, които поведоха в добавеното време на първата част с попадение на Атила Фиола. Французите обаче изравниха посредством Антоан Гризман в 66-ата минута.

"Загубата от Португалия ни жегна и бе ясно, че би трябвало да се вдигнем и да спечелим нещо от най-хубавия тим в света. Работихме и анализирахме всички елементи, без значение дребни или огромни. В момента сме удовлетворени, само че би трябвало и да ни е гняв за изпуснатите три точки ", добави бранителят Лоик Него.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР