Under Armour представя UA HOVR Mega 2 Clone с още

...
Under Armour представя UA HOVR Mega 2 Clone с още
Коментари Харесай

1:1 Създадени „по мярка“ за всеки бегач

Under Armour показва UA HOVR Mega 2 Clone с още по-наситена HOVR пяна

„ По-малко “ нормално значи „ повече “, най-малко до момента в който не изпробвате UA HOVR - невижданата система за омекотяване на Under Armour, която кара бегачите да желаят и да получават ПОВЕЧЕ. HOVR Mega 2 Clone, най-новият член на фамилията на обувки за тичане от Under Armour, предлага оптимално омекотяване за най-благоприятен комфорт и надзор. С височина на подметката от цели 32 мм, новият UA HOVR Mega 2 Clone е за бегачите, които не позволяват взаимни отстъпки и желаят най-хубавото от своята подготовка.

Бягане с НУЛЕВА ГРАВИТАЦИЯ

Проектиран с чувство за нулева гравитация и опазване на силата на бегача, HOVR Mega 2 Clone се отличава с междинна HOVR подметка и необятни габарити на петата и предните стъпала за по-комфортно чувство. Преходът от стъпване на пета до подскачане от пръсти се усеща необикновено равномерен, с помощта на камерната подметка с UA HOVR пяна и характерните зони за напън по средата и в предната част на стъпалото. Оформена в динамична Energy Web платформа, UA HOVR пяната е проектирана да защищава от удари и обезпечава меко и в това време следено тичане. С съществена мисъл за комфорта, HOVR Mega 2 Clone се отличава с подплатена част на петата, която защищава ахилеса от ненужно натоварване, както и с в допълнение удебеляване на езика, стелката и горната част, конструирани особено за посрещане на анатомичните потребности на бегача.

 Under Armour

Нова UA CLONE ТЕХНОЛОГИЯ за горната част

След като дебютира във футболните обувки на Under Armour, новата технология UA Clone към този момент е част и от новите Mega 2 Clone. Иновацията предлага непостижим комфорт, защото се огъва и приспособява към крайници на бегача по време на придвижване, което дава възприятието за „ обувка, основана единствено за теб “. Горната част на UA Clone обгръща и центрира стъпалото върху подметката с UA HOVR пяна за по-леко тичане и оптимална успеваемост. Тъканата конструкция на UA Clone технологията става по-здрава при разпъване и по-плътна при прибавен напън, което дава сигурност и непоклатимост, а вътрешният пласт от еластичен материал с уплътнение от 3D 6-милиметрова PU пяна се оформя към стъпалото за точно прилепване и чувство, сходно на ръкавица, в действителност персонализирано за всяко ходило, без значение от размера. Мекотата и удобството не са за сметка на успеваемостта – HOVR Mega 2 Clone са превъзходен избор за дълги бягания и интензивни тренировки с огромен пробег.

Тичайте УВЕРЕНО, СИГУРНО И ПРОДЪЛЖИТЕЛНО

Новите HOVR Mega 2 Clone имат структура с усъвършенстван профил и състав, тъй че да разрешат по едно и също време комфорт, надзор и повторна приложимост на силата. Гумената подметка усъвършенства сцеплението и издръжливостта при приземяване, а откритите камери на петата улесняват пружинирането. Външните ограничители за петата поддържат стъпалото на вярното място по време на тичане, а характерната форма на подметката в предната част дава в допълнение улеснение и спомага за лекото тегло на обувката.

 Under Armour

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ - 7% ПО-БЪРЗО и 3% ПО-ДАЛЕЧЕ

Моделът приляга компактно по стъпалото и усъвършенства вашето тичане. При свързване със системата UA MapMyRun™ може да следите индикаторите си в действително време. Вградените датчици наблюдават, проучват и съхраняват данните от бягането ви, с цел да предложат варианти за по-добро показване. И резултатите са забележими – данните на MapMyRun Form Coaching за 2020 демонстрират, че потребителите на системата са бягали 7% по-бързо и на 3% по-дълги дистанции от преди.

Новите UA HOVR Mega 2 Clone към този момент се оферират в формалните магазини на Under Armour в София и Варна, както и онлайн на.

Продуктови характерности на HOVR MEGA 2 CLONE:

Неутрални

Височина на подметката: 32 мм в задната част / 24 мм в предната част

Тегло: Мъжки (размер 43): 309 грама/ Дамски (размер 37,5): 264 гр.

Предлага съгласуваност
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР