Уморихте ли се вече от горещините и лятото? Не ви

...
Уморихте ли се вече от горещините и лятото? Не ви
Коментари Харесай

9 модни тенденции за есен 2023, в които ще се влюбите

Уморихте ли се към този момент от горещините и лятото? Не ви упрекваме, летният жанр е сладостен, само че същинското развлечение стартира, когато листата стартират да трансформират цвета си и във въздуха се появи мраз. Пригответе се да извадите най-уютните си шалове и пуловери и да извършите няколко покупки за връщане към училищев крайник с стилните трендове за есента на 2023 година, които да имате поради, до момента в който пазарувате.

Някои от тези трендове са такива, които може би към този момент сте забелязали, като Тихия разкош и нюансите на аленото. Други са изпитани любимци, които са настоящи всяка есен, като пухкавите аксесоари и готическите стилове от черна дантела. И най-после, няколко от трендовете по-долу са предходни сезонни трендове, за които предвиждаме, че ще се развият, с цел да продължат през студените месеци.

Всичко в алено



Да, аленото е цветът на сезона. Кеафявото и бежовотоса известни всяка есен, само че тази година следете за по-ярки тонове. Освен това класическото алено в никакъв случай не излиза от мода. Изключение няма да направи и през тази есен.

Шипове


Добавете малко заостреност към супер уютните си есенни облекла благодарение на сребърни шипове. Независимо дали става въпрос за кожено яке, чанта или колие, можете елементарно да съчетаете тази наклонност с нормалното си облекло. Това е елементарен метод да изследвате гръндж или емо естетиката, без да е належащо да вършиме цялостна смяна на дрешника.

Дънкови макси поли


Дните стават все по-тъмни, както и дънковите поли. Дънковите мини поли бяха известни това лято, тъй че запазете вибрациите на 90-те и тази есен с дънкови макси поли, които можете да съчетаете с най-уютните си пуловери (за хладните сутрини, до момента в който чакате автобуса) и графични тениски (когато следобяд стане необяснимо горещо).

Прозрачна хубост


Изглежда, че всички наши обичани звезди се заиграват с транспарантната мода на аления килим и отвън него. Със захлаждането на времето прибавянето на чифт транспарантни чорапогащи с щампа еидеалният метод да украсите нормалните си поли, рокли или скъсани дънки.

Пухкавиаксесоари


Има нещо в есента, което ни кара да се прегръщаме с всичко уютно и пухкаво. Малко подплата от шерпа на якето, пухкава чанта или мек чифт обувки мигновено ще трансфорат облеклото ви в есенно съвършенство.

Готическаромантика


Хелоуин е една от най-хубавите елементи на есента, тъй че дайте преднина на страховитите празници, като включите в дрешника си черна дантела, яки с къдрички, кожени ботуши с връзки и мрачно червило.

Вратовръзки


Вратовръзките, въодушевени от мъжкото облекло, са пожеланият аксесоар за 2023 година Носете я свободно вързана върху потника си като поп-пънк звезда от 2000 година или пък я сложете с риза с яка, с цел да се почувствате като вакадемична среда.

Тих разкош или " Old money "



" Любимец на звездите ". Всички - от София Ричи до Джиджи Хадид, Риана и даже Кардашиян,изпробват тази неангажираща наклонност и не, не ви е нужен дизайнерски бюджет, с цел да я имате и вие.

Тихият разкош се отнася до теорията, че същинският разкош не изисква характерно дизайнерско лого или крещящи предмети.Той допуска мода, която едобре подбрана и изчистена, само че не наложително скъпа или извънредна. Опитайте се да търсите минималистични детайли, които можете да оформите като част от едноцветно облекло.

Панталони и поли с ниска талия


Независимо дали ви харесва или не, не може да се отхвърли, че в последно време стилът Y2K стана извънредно известен. Всъщност някои хора може да считат, че дънките с ниска талия са по-удобни от дънките с висока талия, тъй като не пристягат непосредствено корема. Ако се чувствате рисковано настроени и желаете да изпробвате нещо с ниска талия, безкрайните ви благоприятни условия варират от торбести панталони до дънки bootcut и дълги поли.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР