Умора в политиците, както и голямо политическо его се забелязва

...
Умора в политиците, както и голямо политическо его се забелязва
Коментари Харесай

Петър Пунчев: Политическата ни класа е достатъчно невъзпитана, за да очакваме от нея чудеса

Умора в политиците, както и огромно политическо его се вижда в политическия живот у нас. Най-дълго управлявалата партия през последните години е губещ състезател от тези избори, само че въпреки всичко общите ползи на ръководещите ще запазят „ сглобката “. Около тази теза се сплотиха в студиото на „ Добро утро, Европа “ журналистът Петър Пунчев и Весислава Антонова – медиен специалист, публицист и академични учител.

Демокрацията изисква здрави нерви – би трябвало да си кажем, че всичко, което се случва е естествен развой, че в международен мащаб се водят две войни и това, което даваме ние е косвена жертва. Това, което се случва има някои признаци на възстановителен развой, безапелационен беше Петър Пунчев. Най-нежелателното, което може да се случва обаче е сътрудниците да се държат като съпротива един към различен, само че е наложително да има разговор сред тях, а не да си приказват през медиите, сподели още Пунчев.
Ужасът и страхът от това, че ще изгубят личните си позиции ще резервира тази „ сглобка “ и ще ги накара да останат дружно. За страната също не би било добре разпадането на това ръководство. Все отново обаче би трябвало да кажем, е не може да се чакат чудеса, тъй като политическата ни класа е задоволително невъзпитана, с цел да чакаме от нея чудеса.
Петър Пунчев

Виждаме, че мантрата, че Движение за права и свободи е незаобиколим фактор в българската политика стартира да се разчупва и там може би потегля някакъв развой на нормализация, означи Весислава Антонова. Според нея везните няма да наклонят към това Делян Пеевски да бъде определен за ръководител на партията.
Той задоволително доста се еманципира през последните месеци и приказва доста интензивно и може би на него това му е задоволително, той надали желае повече.
Весислава Антонова

Съдбовна смяна в Движение за права и свободи не се чака, сподели още Петър Пунчев.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР