Ултрасите на Милан потвърдиха, че ще запазят мълчание в следващия

...
Ултрасите на Милан потвърдиха, че ще запазят мълчание в следващия
Коментари Харесай

Тифозите на Милан подготвят протест

Ултрасите на Милан потвърдиха, че ще запазят безмълвие в идващия мач от Серия А против Дженоа и приканват елементарните почитатели да създадат същото, с цел да насърчат " клуба да продължи вложенията " и да изберат треньор, който може да " стимулира групата ".

" В неделя против Дженоа, Curva Sud Milano и AIMC няма да слагат банери или да веят флагове и ще се въздържат от всевъзможен тип поддръжка ", написаха от " Curva Sud Milano " в формалния си акаунт в Instagram в петък сутринта.

" Каним останалата част от последователите да се причисли към митинга, чиято единствена цел е да насърчи клуба да продължи капиталовата политика, почнала предишното лято, като избере треньор, който знае по какъв начин да стимулира тима и да оцени младите играчи, като направи подобаващи прехвърляния ", написа още в изказването.

" Вземането на решения и имена не зависи от нас, само че клубът би трябвало да изпрати мощен сигнал, че желае да укрепи плана, стартират предишното лято. Винаги с Милан в сърцата ни. "

Очаква се Милан да уволни Стефано Пиоли в края на сезона, макар че договорът му изтича през юни 2025 година Хулен Лопетеги изглеждаше като водещ претендент за поста, само че " росонерите " взеха решение да не наемат испанския стратег и в светлината на митингите на почитателите в обществените медии.

" Росонерите " към този момент се класираха за Шампионската лига 2024-25 и имат пет точки преднина пред третия Ювентус в Серия " А ".
 Доменико Тедеско за Милан: Мисля, че постоянно ще има клюки
Доменико Тедеско за Милан: Мисля, че постоянно ще има клюки

Той разгласи, че е траял договора си с националния тим на Белгия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР