Улица в центъра на Дупница ще бъде асфалтирана за първи

...
Улица в центъра на Дупница ще бъде асфалтирана за първи
Коментари Харесай

Улица в центъра на Дупница ще бъде асфалтирана за първи път

Улица в центъра на Дупница ще бъде асфалтирана за първи път. Ремонтът на ул. " Иван Вазов " стартира, оповестиха от общинския пресцентър. Заради атмосферните условия стартът се отлагаше на няколко пъти.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30677
Предвижда се замяна на канализацията, водопровода, създаване на тротоари, асфалтиране и отводняване. Ще бъде построен и стълбищен метод, който да свързва пешеходната зона с уличната част зад полицията в града. Ще бъде инсталирано и осветяване.

Улицата, която е в самия център на града, в никакъв случай до момента не е изграждана. На притежателите на терените, които са частна благосъстоятелност в региона, ще бъдат направени наставления за привеждането им във тип, споделиха още от администрацията.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30677  Заразени с COVID-19 в център за настаняване в Луковит Заразени с COVID-19 в център за настаняване в Луковит  Заболеваемостта в страната продължава да спада, Кърджали минава в алената зона Заболеваемостта в страната продължава да спада, Кърджали минава в алената зона  От през днешния ден в Италия чиновниците под 50 години имат достъп до работното си място единствено със зелен документ От през днешния ден в Италия чиновниците под 50 години имат достъп до работното си място единствено със зелен сертификат
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР