Улица в Кючука се превърна в кафяво езеро“. За това

...
Улица в Кючука се превърна в кафяво езеро“. За това
Коментари Харесай

Улица в Кючука се превърна в кафяво „езеро“

Улица в Кючука се трансформира в кафяво „ езеро “. За това алармираха до TrafficNews живущи на улица „ Люлякова “ в квартала. Те описаха, че улицата безусловно е подгизнала, като в дъждовни дни става още по-зле.
Прочетете още
Причината за това е запушена шахта, през която количествата вода, които се събират на улицата няма по какъв начин да се оттичат, а това продължава към този момент втори месец.

„ Най-неприятното е, че от шахтата излиза фекална вода, което е извънредно. Жителите в региона газим в изпражнения, а миризмата, която се популяризира е отвратителна “, споделят пловдивчани.

Добавят, че няколко пъти са алармирали до разнообразни институции за казуса, само че по техни думи всички си „ прехвърляли топката “.

Медията ни съобщи сигнала до кмета на регион „ Южен “ Атанас Кунчев, като малко по-късно той към този момент беше на място, с цел да извърши инспекция. 

" Установено е, че задръстване има. Сигнализирал съм и до компания " КМД ", както и до ВиК, откъдето обявиха, че ще изпратят чиновници и казусът ще бъде отхвърлен ", увери Кунчев. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР