Улица Брезовско шосе се затваря за движение на пътни превозни

...
Улица Брезовско шосе се затваря за движение на пътни превозни
Коментари Харесай

Брезовско шосе се затваря за движение

Улица " Брезовско шосе " се затваря за придвижване на пътни транспортни средства в сектора от ул. " Полет “ до бул. " Северен “ за времето от 20.00 ч. на 18 март (петък) до 22.00 ч. на 20 март (неделя). Това оповестиха от Оперативна програма " Организация и надзор на превоза “.

Причината са строително-монтажни работи по осъществяването на интегрирания план за водите на Пловдив. Със профилирана тежка техника при кръстовището с ул. " Полет “ предстоят изкопни действия с дълбочина към 8 метра, нужни за слагането на нови водопроводни и канализационни тръби.

За да се подсигурява сигурността, се постанова прекъсване на придвижването. От Община Пловдив се извиняват на жителите за краткотрайното стеснение, надяват се на схващане.

Прави се всичко допустимо да се обезпечи достъпът на коли до комерсиалните комплекси на " Брезовско шосе “. Пътуващите в посока Войводиново ще би трябвало да заобикалят по ул. " Васил Левски “ и надясно по ул. " Полет “.

Автобусите по линии №9 и 12 от градския превоз ще обръщат на към 50 метра преди строителния обект. По линия №15 продължава пътуването до Войводиново, като рейсовете ще минават край цех " Ален мак “ и по ул. " Полет “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР