Украйна затвори въздушното си пространство за граждански полети заради висок

...
Украйна затвори въздушното си пространство за граждански полети заради висок
Коментари Харесай

Затвориха въздушното пространство над Украйна

Украйна затвори въздушното си пространство за цивилен полети поради висок риск за сигурността. Европейският авиационен регулатор също предизвести за заплахите за полети в граничните региони на Русия и Беларус.

Уебсайтове, които наблюдават полети за събиране на разследваща информация над или покрай Украйна, демонстрираха празно пространство от самолети над страната, откакто Украйна беше оповестена за зона на боен спор.„ Има риск от съзнателно ориентиране и от неправилна идентификация на цивилен самолети “, съобщи украинската организация за сигурност на въздушния трафик в бюлетин в зоната на спор.

Въздушното пространство над Украйна и Беларус в границите на 100 морски благи от границите им с Русия  е затворено заради опасности за сигурността, заяви Агенцията на Европейския съюз за авиационна сигурност (EASA). 

Евакуацията на украинските жители от страната към този момент е допустима единствено по сухоземен път. Кадри от засилен трафик има от всички огромни градове по автомагистралите, множеството пътнически влакове са претъпкани. 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР