Украйна, с помощта на Запада, започна войната още през 2014

...
Украйна, с помощта на Запада, започна войната още през 2014
Коментари Харесай

НА ЖИВО Путин в годишната си реч: Западът почна войната! Със санкциите наказват себе си, не нас

Украйна, благодарение на Запада, стартира войната още през 2014 година Ние просто защитихме Донбас, Донецка и Луганска области. Това сподели съветският президент Владимир Путин по време на речта си за положението на нацията.

" Русия направи всичко допустимо, с цел да реши казуса в Донбас с мирни средства. Украинският режим обаче просто се опитваше да печели време, извършваше политически убийства и принуждение над вярващите и говорещите съветски език. Западът си затваряше очите за тези репресии и стартира да доставя Украйна с оръжие ", сподели съветският държавен глава и упрекна НАТО и западните съдружници в подготовка на Украйна за война.

" Западът разпали войната, а Русия употребява мощ, с цел да я спре. Западът е подготвял Украйна за огромна война и в този момент признава това ", сподели още Путин пред депутатите от Федералното заседание.

" Дълбок реверанс пред фамилиите на бойците ни ", добави президентът, като тези негови думи бяха последвани от бурни овации. Той прикани за основаване на държавна организация, която да оказва нужната поддръжка на участващите в " специфичната военна интервенция " и техните близки.

Путин благодари на жителите на четирите анексирани територии за това, че са подкрепили връщането им на Русия. " Няма нищо по-смело от вашето решение да бъдете с Русия, с вашата татковина. Нашите герои в този момент се борят в памет на прадедите ни и за бъдещето на децата и внуците ни, както и с цел да спечелва историческата правдивост ", съобщи президентът.

Според него страните, които постановат наказания на страната му, " санкционират " сами себе си и сега се борят с повишаващи се цени, енергийна рецесия и банкрути на бизнеси. А Русия потвърдила, че е по-устойчива отвсякога, макар че мнозина планували колапс на стопанската система ѝ.

Путин направи поръчка за създаване на " сигурна система за интернационалните заплащания, която да понижи зависимостта на страната от Запада ". И акцентира, че делът на рублата в интернационалните преводи се е удвоил.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР