Украйна обръща хода на войната срещу руските сили, които са

...
Украйна обръща хода на войната срещу руските сили, които са
Коментари Харесай

Прогноза на британска разузнавателна агенция: Украйна обръща хода на войната с изтощената Русия

Украйна обръща хода на войната против съветските сили, които са " изтощени ". Това се чака, съгласно, да каже ръководителят на разследващата организация GCHQ (Government Communications Headquarters) в Обединеното кралство сър Джеръми Флеминг.

Сред изказванията му ще е и че боеприпасите на Русия свършват, цената, която заплаща, е " потресаваща ", а процесът на взимане на решения на президента Владимир Путин е с пропуски. Едновременно с това моментът е определящ за метода на Англия и съдружниците ѝ към Китай.

В други преразказани от извадки от лекцията се споделя, че повода Путин да прави неточности е в съществуването на прекомерно малко ограничавания на властта му. " Високорисковата " тактика на президента е обвързвана с обстоятелството, че има малко благоприятни условия решенията му да бъдат оспорени или сложени под въпрос.

" Знаем - а и съветските командващи на терен знаят - че запасите и мунициите им свършват ", се чака да съобщи той по време на лекция пред изследователския център RUSI (Royal United Services Institute).
GCHQ е работа за сигурност и разузнаване, в чиито съществени пълномощия са радиоелектронното разузнаване и ръководство на информацията за държавното управление и въоръжените сили на Англия, съобщава .

Ръководителят относително рядко прави обществени мнения за войната. В лекцията обаче се чака да каже, че мобилизацията на пандизчии и хора без опит е симптом за " обезверена обстановка ". По думите му руснаците стартират да схващат проблемите от войната и " какъв брой неприятно Путин е решил обстановката ".

Те бягат от набора, съзнавайки, че към този момент не могат да пътуват. Знаят, че достъпът им до модерни технологии и външни въздействия ще бъде фрапантно стеснен.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР