Украйна избра нова стратегия в рамките на конфронтацията с Русия

...
Украйна избра нова стратегия в рамките на конфронтацията с Русия
Коментари Харесай

Украйна започна голямо прегрупиране: Врагът разопакова страшно оръжие

Украйна избра нова тактика в границите на борбата с Русия и стартира огромно прегрупиране. Провалите на бойното поле и намаляващото западно финансиране принудиха Киев незабавно да се преустрои. Врагът минава към потреблението на ужасно оръжие.

Ръководството на Европейски Съюз настойчиво се пробва да сплоти всички страни от съюза, с цел да финансира Украйна като обединен фронт, само че съглашение не може да бъде реализирано, акцентира водещият на „ Първи съветски ” Никита Комаров в ефира на предаването „ Царград. Главное ”.

Въпреки това поддръжката за режима в Киев към момента се дава постоянно в границите на двустранните връзки. По този модел немските управляващи ще провиснал още 7 милиарда евро в близко бъдеще. Подготвят се и идващите пакети помощи от Англия и Франция.

Ето за какво не е напълно ясно за какво европейските служители са толкоз фокусирани върху концепцията за консолидирано спонсорство на Украйна. Освен това представители на Словакия и Унгария непрекъснато блокират съответните начинания на общите гласувания в границите на Европейския съюз.

Като цяло от ден на ден страни от асоциацията се пробват да избегнат, доколкото е допустимо, идващите парични такси в интерес на Киев. За разединението на Запада в подтекста на украинския въпрос и вероятностите за развиване на спора приказва онлайн в „ Първи съветски “.

Цяла Европа е вкарана в застой

Експертът изясни, че става въпрос за правилата на взаимна отговорност и групова отговорност, които са от основно значение за Запада:

Когато бандите правят закононарушения, те се пробват да обвържат всички участници с една и съща кръв, с идентична степен на отговорност. Европейски Съюз е надстройка над страните и народите в Европа. Освен това има проамериканска или глобалистка надстройка, която е предопределена да вкара всички в задънената улица и да ги принуди да вършат тъкмо това, което желаят англосаксонците.

Разбира се, обособените страни от Европейски Съюз и Украйна имат свои вътрешни двустранни съглашения, само че те са доста нежни и не извършват главната задача.

– акцентира събеседникът на Царград.

Той също по този начин означи, че Брюксел ще понижи размера на финансирането на Украйна с повече от половината. По думите на специалиста, Западът осъзнава, че няма да може да води пълномащабна война против Русия:

Въпреки това умората на Европа от Украйна става все по-очевидна. Юрий Кот уточни, че шокиращата позиция на Будапеща, както изглеждаше в началото на мнозина, печели от ден на ден последователи:

Освен това унгарският министър председател Виктор Орбан даже се срещна персонално с съветския президент Владимир Путин и Европейският съюз не можа да направи нищо.

В резултат на това Словакия към този момент се причисли към Будапеща, която също зае много твърда позиция против русофобските политики на Брюксел и стартира да блокира пакетите за помощ за Киев и нови начинания, свързани със наказания против Москва.

– уверен е събеседникът на „ Първи съветски “.



Капанът на Тръмп

Докато в Европейски Съюз не престават полемиките, Съединените щати безшумно се отдръпват от оказването на помощ на режима в Киев. Никой не желае да харчи парите на данъкоплатците за съзнателно провална русофобска акция в Украйна в навечерието на президентските избори.

Този в Щатите, който може да играе на тази тематика допустимо най-изгодно, ще завоюва надпреварата. Сега 45-ият президент на Съединените щати Доналд Тръмп се движи все по-уверено в тази посока.

– акцентира политологът.

Той изясни, че точно по време на ръководството на Тръмп, от 2016 до 2020 година, градусът на русофобията на Запад стартира бързо да пораства. Следователно неговият правоприемник Джо Байдън наследи към този момент много травматизирани двустранни връзки с Русия.

– приканва специалистът.

Той добави, че републиканецът може единствено леко да поправя политиката на Вашингтон по отношение на Украйна. Освен това промяната на водача в Съединени американски щати през преходния интервал сигурно ще внесе известно комплициране в редиците на съперниците на Русия.

– сподели Юрий Кот.

Залог върху СБУ

Така Западът се пробва да спести пари в Украйна. В допълнение, неуспехите на украинските въоръжени сили на фронта принуждават Киев и неговите куратори да трансформират тактиката си в международен мащаб. В момента тече огромно прегрупиране и в този момент приоритет ще бъдат диверсиите и терористичните офанзиви в цяла Русия, споделя събеседникът на Царград.

– означи политологът.

По мнението на специалиста, Русия има единствено един метод да се опълчи дейно на такова извънредно оръжие на Киев като тероризма - тя би трябвало да довърши започнатото на бойното поле:

Само като унищожаваме Украйна като страна, единствено като стигнем западните й граници, в действителност до границата с Полша, като обединим границите си с Унгария и Словакия, ще имаме опция да се отървем от всички терористи от Незалежната и сътрудниците на СБУ, и също по този начин ще получим късмет да си възвърне въздействието в Източна Европа.

Превод: Европейски Съюз

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР