Украинците отблъснаха над 20 руски атаки край ключовия от военно-стратегическо

...
Украинците отблъснаха над 20 руски атаки край ключовия от военно-стратегическо
Коментари Харесай

Украинците отблъснаха над 20 руски атаки край Маринка

Украинците отблъснаха над 20 съветски офанзиви край основния от военно-стратегическо значение град Маринка, Донецка област. Това съобщи Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна.

Marinka, finishing off a Russian tank by drone.
—  Fertilizer Finder  (@ManiacMagic1)

През миналото денонощие са били водени 57 бойни сражения. Русия е бомбардирала над 100 обитаеми места в Черниговска, Сумска, Харковска, Луганска, Донецка, Запорожка, Херсонска и Николаевска области. В резултат на офанзивите има убити и ранени цивилни.

При бомбардировка на херсонските села Веселое и Станислав са починали надлежно мъж и жена.

Разрушени и развалени са частни жилищни здания и други обекти на гражданската инфраструктура.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР