Украинците имат нужда от оръжие, от артикули за защита при

...
Украинците имат нужда от оръжие, от артикули за защита при
Коментари Харесай

Паси: България, Румъния и Балтийските държави са най-застрашените от Русия

Украинците имат потребност от оръжие, от продукти за отбрана при нападенията. След като Путин завземе Украйна не дай Боже, идната му цел ще бъде да посегне на страна членка на НАТО. Това няма да е Португалия, Исландия, Испания. България, Румъния и Балтийските страни са най-застрашените и би трябвало да укрепнат своята сигурност с жива мощ и бойна техника, съобщи пред Българска национална телевизия някогашният външен министър Соломон Паси.

По думите му министърът на защитата в редица дейности работи като министър-председател и е привикнал с тази роля.

" НАТО би трябвало да се насочи към стратегически съюз с Индия, никой различен с изключение на Индия не може да помогне на Запада да се оправи с оста Русия-Китай, която се заплита и става все по-застрашаваща ", добави Соломон Паси.

Той добави, че е основан филиал на Атлантическия клуб в България в Украйна, което е цивилен канал за другарство сред България и Украйна.

" Помним 11-и септември, помним войната в Афганистан, Ирак, Косово, само че тъкмо такова нещо Русия да нападне страната, с която е живяла над 80 години дружно. Такава непосредственост е разрушена по вероломен метод. Най-лошият контракт е по-добър от най-добре извоюваната война. Съвършено измислени причини сподели Путин, когато разгласи за какво атакува Украйна ", сподели още Соломон Паси.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР