Украинско семейство бежанци, намерило своя нов дом в Равда, е

...
Украинско семейство бежанци, намерило своя нов дом в Равда, е
Коментари Харесай

Двама пребиха и скъсаха националния флаг на семейство украинци в Равда

Украинско семейство бежанци, намерило своя нов дом в Равда, е било нападнато и измъчвано в дома си. Потърпевшите пенсионери изясняват, че са били подложени освен на физическо принуждение, само че и на национална неприязън, защото нападателите крещели думи на ненавист. Потърпевшите са подали сигнал в Районната прокуратура в Несебър.
Прочетете още
" Те са бити, обиждани, разкъсан им е националният байрак, описа юристът на фамилията Теодор Шейков пред Нова телевизия. Той изясни, че по време на нападението Любов съумява да се обади на 112, само че биячите слизат на входа и посрещат служителите на реда като споделят, че украинците са алкохолици и подвигат звук. Досега нападнатото семейство не е било извикано за разпит в Министерство на вътрешните работи.

„ Считам, че това е национална злост към жителите на Украйна. Нападателите в никакъв случай не са говорили с нас и не са имали никакви искания до момента. Не взеха нищо, просто счупиха телефона ми ”, описа за случилото се пострадалата Любов.

Нападателите са посетители на комплекса, в който живее украинското семейство. Когато Любов вика полиция, агресорите посрещат униформените, като се оправдават, че нищо не са създали, а пострадалите украинци са алкохолици и подвигат звук.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР