Украинският президент Володимир Зеленски в обръщението си за 180-ия ден

...
Украинският президент Володимир Зеленски в обръщението си за 180-ия ден
Коментари Харесай

Зеленски допусна "особено жестока" руска атака до дни, Киев и Харков затегнаха мерките

Украинският президент Володимир Зеленски в обръщението си за 180-ия ден от войната, че Русия може да се постарае да направи нещо " изключително обратно, нещо изключително грубо " за националния празник на страната тази седмица.

Това стана ден откакто в Москва, дъщерята на възприемания като идеолог на Кремъл Александър Дугин.

Украинската войска счита, че има заплаха Русия да нанесе масирани ракетни удари по градовете в страната. Според въоръжените сили Русия е разположила пет бойни кораба, от които може да изстрелва крилати ракети, и поводници в Черно море и системи за противовъздушна защита - в Беларус. " Ненавиждат ни, по тази причина ще опитат да усилят обстрела с крилати ракети на 23 и 24 август. Разбира се, Киев ще е в листата на тези градове ", сподели и съветникът на началника на президентската администрация Михайло Подоляк.

В Киев се анулират всевъзможни всеобщи събития сред 23 и 25 август, в столицата и втория по величина град Харков влиза в действие комендантски час за този интервал.

Служители на институции като Народното събрание, президентството, държавното управление и централната банка са посъветвани да работят от домовете си от през днешния ден до края на работната седмица и да се появяват на нормалните си места " колкото може по-малко " съгласно в..

Трябва да осъзнаваме, че тази седмица Русия може да се постарае да направи нещо изключително обратно, изключително грубо. Такъв зложелател имаме.
Володимир Зеленски,
президент на Украйна

Зеленски предизвести и че в случай че Русия съди военни, пленени по време на обсадата на югоизточното пристанище Мариупол, това е " алена линия, оттатък която няма да са вероятни договаряния ".

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР