Украинският президент Володимир Зеленски обеща на страната си, че няма

...
Украинският президент Володимир Зеленски обеща на страната си, че няма
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Няма да има никакво затишие в контраофанзивата, при която биват отвоювани градове от руските войски

Украинският президент Володимир Зеленски даде обещание на страната си, че няма да има никакво мъртвило в контраофанзивата, при която биват отвоювани градове от съветските войски
.
Зеленски изброи поредност от градове, които Украйна си е върнала по време на светкавичното нахлуване в североизточната част на страната.
 
Може би в този момент на някои от вас ви се коства, че след поредност от победи е настъпило известно мъртвило ", сподели той в нощното си видеообръщение. " Но това не е мъртвило. Това е подготовка за идната серия... Защото Украйна би трябвало да бъде свободна - цялата, увери той.
 
Военното командване на Украйна заяви, че в събота неговите сили са обезопасили източния бряг на река Оскол.
След като през уикенда съветски снаряди поразиха градове и други обитаеми места, английското министерство на защитата предизвести, че Москва евентуално ще усили офанзивите против цивилен цели, защото търпи провали на бойното поле.
 
Базираният във Вашингтон мозъчен концерн, Институтът за проучване на войната, заяви, че съветските сили в Донецк не престават да организират " безсмислени интервенции " в селата, вместо да укрепват фронтовата линия.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР