Украинският президент Володимир Зеленски на руски се обърна към руснаците.Те

...
Украинският президент Володимир Зеленски на руски се обърна към руснаците.Те
Коментари Харесай

Зеленски към руснаците: Путин не изпраща децата си на война, борете се да не изпрати вашите

Украинският президент Володимир Зеленски на съветски се обърна към руснаците.

„ Те стартират да схващат, че става въпрос на техния живот. Защо техните съпрузи, братя, синове би трябвало да умрат в тази война? Във война, която един човек желае. Във война против нашия народ, на наша земя. Този човек не изпраща децата си на война. Борете се, с цел да гарантирате, че вашите деца - всички, които могат да бъдат отвлечени от тази незаконна съветска готовност - няма да бъдат изпратени на гибел “, съобщи той в изявление за предаването „ Face The Nation “ по CBS.

Зеленски заплаши: „ Ако дойдете да отнемете живота на нашите деца – споделям ви го като татко - ние няма да ви оставим живи “.

Украинският президент предизвести, че нуклеарната война „ може да стане действителност “.

„ Той желае да изплаши целия свят. Вижте, може би през вчерашния ден това беше блъф. Сега това може да е действителност. Путин окупира нашата атомна електроцентрала и в град Енергодар. Тази атомна електроцентрала има шест блока. И... той продължава изнудването си, обвързвано с износа ни на електрическа енергия за Европа. Не мисля, че той блъфира. Мисля, че светът го възпира и лимитира тази опасност. Трябва да продължим да оказваме напън върху него и да не му разрешаваме да удължава войната “, сподели още Зеленски.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР