Украинският президент Володимир Зеленски каза в четвъртък, че е пристигнал

...
Украинският президент Володимир Зеленски каза в четвъртък, че е пристигнал
Коментари Харесай

Зеленски обсъжда войната в Украйна и черноморската сигурност на форум в Испания

Украинският президент Володимир Зеленски сподели в четвъртък, че е дошъл в испанския град Гранада, с цел да вземе присъединяване в срещата на върха на Европейската политическа общественост, конгрес за поощряване на съдействието сред повече от 40 страни , основан след нашествието на Русия, оповестяват Ройтерс и Би Би Си. България е предствена на срещата от премиера Николай Денков.

Според Зеленски основният въпрос за Украйна, изключително в навечерието на зимата, е укрепването на противовъздушната защита . " Вече има база за нови съглашения с сътрудници. Готвим се да ги потвърдим и използван ", написа той в канала си в " Телеграм "

Освен това, съгласно него, Киев има безапелационни оферти в региона на укрепването на съществуващата архитектура за сигурност в Европа, по-специално районната.

" Особено внимание се обръща на Черноморския район и взаимната работа за световната продоволствена сигурност и отбраната на свободата на корабоплаването ", сподели Зеленски.

Преди ден Англия съобщи, базирайки се на лични данни от разузнаването, че по пътя на цивилни кораби, изнасящи украинско зърно. В същото време Русия, съгласно Лондон, ще се опита да упрекна Украйна в подкопаването на гражданските съдилища.

Зеленски добави, че дневният ред на испанската среща на върха включва работа в общи формати и значими двустранни срещи, като даде обещание този ден да бъде потребен за Украйна и Европа.
 Зеленски уверен, че Киев резервира поддръжката за Съединени американски щати и Европа
Зеленски уверен, че Киев резервира поддръжката за Съединени американски щати и Европа

Тъй като всевъзможни паузи и забавяния във военната помощ могат да играят в интерес на врага
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР