Украинският президент Володимир Зеленски днес навършва 45 години. Ето какво

...
Украинският президент Володимир Зеленски днес навършва 45 години. Ето какво
Коментари Харесай

Вижте какво написа Олена Зеленска на съпруга си за 45-я му рожден ден

Украинският президент Володимир Зеленски през днешния ден навършва 45 години. Ето какво приветствие получи той от брачната половинка си Олена в обществените мрежи:

" Често ме питат по какъв начин си се променил тази година. И постоянно давам отговор: „ Не се е трансформирал. Той е същият. Същото момче, което срещнах, когато бяхме на седемнадесет. Но нещо в действителност се промени: в този момент се усмихваш много по-малко. Например като на тази снимка… Пожелавам ти повече мотиви за усмивки. И знаеш какво би трябвало за това. Всички знаем. Имаш достатъчно непримиримост. Основното е да имаш достатъчно здраве. Бъди здрав, апелирам! Искам постоянно да се усмихвам с теб. Дай ми тази опция! "

Зеленски, който с водачеството си по време на войната, стана безспорният човек на 2022 година във всички интернационалните медийни ранглисти, посреща първия си рожден ден, откакно Русия нахлу в Украйна и четвъртият, откогато е президент.

До 2019 година, когато беше определен за президент, Зеленски беше прочут извънредно като комедиант и продуцент във филмовия бизнес. Той беше доста подложен на критика за некомпетентността и неопитността, с които приема поста държавен глава. И самият Зеленски надали е предполагал пред какви провокации ще би трябвало да се изправи.

„ Можем да кажем, че Зеленски се държи като водач на страна, която пази своята самостоятелност “, споделя политологът Олексий Гаран пред украинския новинарски уебсайт НВ. " И изключително може да се подчертае фактът, че той комуникира доста сполучливо с интернационалната общественост. Този факт е мъчно да се отхвърли. "

Гаран акцентира, че силата на президента не е в това, че създателите на речите му си правят добре работата, а в това, че те  " не е нужно да измислят нищо ".

" Ние споделяме истината, тя е на наша страна, обстоятелствата са на наша страна. И затова елементарният въпрос е по какъв начин да ги изразим и предадем на интернационална публика ", споделя политологът.

Колегата му Петро Олешчук също счита способността да въздейства на необятната общност и да намира подкрепа като една от най-силните черти на Зеленски. Експертът напомня по какъв начин с обръщенията си към парламентите и интернационалните организации украинският водач доста повлия на публичните настроения в разнообразни страни по света.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР