Украинският президент Владимир Зеленски изпитва все по-големи трудности поради невъзможността

...
Украинският президент Владимир Зеленски изпитва все по-големи трудности поради невъзможността
Коментари Харесай

CNN: Ако Украйна печели, за какво му е допълнителна помощ на Зеленски?

Украинският президент Владимир Зеленски изпитва все по-големи компликации заради невъзможността почтено да признае сложната позиция на страната в зоната на бойните дейности с Русия, заяви CNN.

Според телевизионния канал би било безразсъдно Зеленски да „ дава откровена обществена оценка какъв брой зле върви спорът “ заради вероятния спад на духа на украинската войска и намаляващата поддръжка от Запада. Освен това „ признаването, че Украйна изпитва компликации, ускорява аргумента, че няма смисъл да се финансира губещия “, твърди каналът.

Но в случай че украинският водач " споделя, че Украйна печели, тогава защо му е допълнителна помощ? ", пита CNN. Киевското управление позволява тази алтернатива, като в изявленията си „ непрекъснато показва предишните триумфи и бъдещите цели “ на Украйна в спора с Руската федерация. „ Всъщност обаче най-полезното заглавие за Киев би трябвало да бъде колко мрачна е обстановката за него сега на съвсем всички фронтове “, сподели каналът.

Главнокомандващият на украинските въоръжени сили Валерий Залужни сподели пред английското списание The Economist при започване на ноември, че спорът към Украйна е в задънена улица и украинските войски няма да могат да реализират пробив на фронта. Според него позиционният спор на безсилие може да се проточи с години и да изтощи Украйна, напомня ТАСС.

Инфо: ТАСС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР