Украинският модел Елизавета Кузменко е парализирана след ужасна катастрофа в

...
Украинският модел Елизавета Кузменко е парализирана след ужасна катастрофа в
Коментари Харесай

Драма: Красавица се парализира след жестока катастрофа

Украинският модел Елизавета Кузменко е парализирана след ужасна злополука в Лос Анджелис. Красавицата е с черепно-мозъчни контузии и с тежки увреждания на черния дроб, долната челюст и гръбнака.

Въпреки напъните на медиците и след няколко интервенции Елизавета остава парализирана и нервната й система не действа. След злополуката точно на 31 декември е изпаднала в кома, само че към този момент е в схващане. Според медиите в Украйна лекарите не дават късмет, че Кузменко ще може да я върви още веднъж.

По данни на американската преса по време на злополуката са потърпевши общо шестима души. В автомобила на манакенката е била и стилната фотографка Наталия Кордан. Тя също има контузия в черепа, по слепоичието, на гръбнака, тазобездрената става, има и няколко счупени ребра, написа пик.бг. Виновникът е избягал от местопроизшествието, само че по-късно е бил арестуван. Пробата му за алкохол е била позитивна.

Елизавета Кузменко е родена през 1994 година в Киев. Девойката постоянно е упреквана поради слабата си анероксична фигура - при растеж 170 см тя тежи единствено 40 кг. Учила е в Търговско-икономическия университет в столицата.
 Драма: Красавица се сковава след жестока злополука  Драма: Красавица се сковава след жестока злополука  Драма: Красавица се сковава след жестока злополука
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР