Украинският министър на отбраната Рустем Умеров разговаря по телефона с

...
Украинският министър на отбраната Рустем Умеров разговаря по телефона с
Коментари Харесай

Рустем Умеров обсъди с Лойд Остин бъдещи срещи

Украинският министър на защитата Рустем Умеров беседва по телефона с американския си сътрудник Лойд Остин, съобщи агенция Укринформ, като се базира на пост на Умеров в обществената платформа " Екс ".

⚡️The Minister of Defense of Ukraine Rustem Umerov and the US Secretary of Defense Lloyd J. Austin III held a weekly telephone conversation.

" We discussed the latest developments in the field of security, as well as updating the structure of the future Defense Forces of Ukraine…
— FLASH (@Flash_news_ua)

" Имахме потребен седмичен диалог с министъра на защитата Остин. Обсъдихме най-новото развиване на нещата в региона на сигурността и структурата на бъдещите отбранителни сили, както и рамките по качествата на обединенията в контактната група по защитата на Украйна " , писа Умеров.

Говорителят на Пентагона Пат Райдър добави, че страните са разискали и планирането на бъдещи срещи на контактната група по защитата на Украйна.

" Двамата водачи се схванаха да продължат да поддържат непосредствен контакт " , означи Райдър.

Както Укринформ съобщи по-рано, Пентагонът разгласи, че на 30 декември средствата му за военна помощ за Украйна ще се изчерпят, в случай че Конгресът на Съединени американски щати не утвърди настояването за в допълнение финансиране на националната сигурност, импортирано от президента Джо Байдън.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР