Украинският депутат от Народен фронт Максим Поляков смята за гологъзци

...
Украинският депутат от Народен фронт Максим Поляков смята за гологъзци
Коментари Харесай

Депутат след мегаподкуп: Който не може да си купи два iPhone-а наведнъж, е голо*ъзец

Украинският народен представител от " Народен фронт " Максим Поляков счита за гологъзци всички, които не могат да си разрешат да си купят два іРһоnе-а едновременно. Трябва да се означи, че това националният представител е декларирал в хода на правосъдно съвещание, на което му бе определяна мярката за неотклонение по обвиняване в приемането на рушвет в размер на 300 000 $, пишат локални медии.
След думите на прокурорите за това, че с получените в качеството на рушвет пари той е купил на себе си и на жена си два от въпросните смарт телефони, Поляков взе думата и парира: " Работя от 16 години. Не съм чак подобен гологъзец, че да не мога да си купя два іРһоnе-а ".


Максим Поляков

Според версията на следствието, Поляков и неговият сътрудник от Върховната рада Борислав Розенблат (изхвърлен от " Блока Порошенко " ) са получили непозволено полза от представител на задгранична компания.

В подмяна на подкупите избраниците са инициирали внасянето на промени в закони, законопроекти за разглеждане в Радата, а също и са оказвали напън върху длъжностни лица от Държавния кадастър, Държавната организация по горите, Държавната организация за надзор на земите, органите на локалното самоуправление, съда и прокуратурата.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР