Украинските военни са унищожили всички железопътни възли, свързващи страната им

...
Украинските военни са унищожили всички железопътни възли, свързващи страната им
Коментари Харесай

Украйна разруши всички железопътни връзки с Русия

Украинските военни са унищожили всички железопътни възли, свързващи страната им в Русия. Това оповестиха от пресслужбата на националния железопътен оператор. Отбелязва се, че това е направено за да се отнеме опцията на съветските железници да доставят въоръжение и личен състав на съветските военни, участващи във военната атака.

" Железопътните прелези сред страни, които преди този момент осигуряваха превозване на хиляди артикули и донесоха милиони долари на стопанските системи на двете страни, бяха унищожени. Диспечерската връзка с Руската федерация също е прекъсната ", заяви " Укржелдорога ".

" Ние предложихме на железниците на Руската федерация мир и прекъсване на войната, само че те продължиха да докарват танкове и друга военна техника в Украйна ", се споделя още в известието.

От компанията показват също, че съветските им сътрудници са поискали възобновяване на железопътните връзки под претекста за " филантропични цели ". " Това нямаше нищо общо с филантропичната задача, това беше безрезултатен опит за обновяване на доставката на военно съоръжение. Получиха отговор от наш диспечер – това е позицията на цялата компания ", декларират от " Укржелдорога ".

По тематиката написа, че от компанията са разкрили, след питане от изданието, какъв е бил отговора на диспечера: " Руски трен, нач... си го!`.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР