Украинските власти съобщиха за нови руски ракетни атаки, които са

...
Украинските власти съобщиха за нови руски ракетни атаки, които са
Коментари Харесай

Руски ракети свистят в Украйна, как си отмъщава Киев

Украинските управляващи оповестиха за нови съветски ракетни офанзиви, които са довели до спирания на електрозахранването, a Русия сподели, че силите на Украйна са обстрелвали обитаеми места в Донецк с натовска артилерия, предоха ДПА и ТАСС.

Андрий Ермак, началник на президентската канцелария в Киев, съобщи, че ракетите са били изстреляни от самолети в окупираните от Русия региони на Украйна.
-->
Като превантивна мярка за попречване на по-нататъшни вреди е прекратено електрозахранването в столицата Киев и покрайнините ѝ, както и в индустриалната зона на Днепропетровск и в черноморския район на Одеса, заяви украинската частна енергийна компания ДТЕК.

Съобщава се за минимум два снаряда в Хмелницка област в Западна Украйна.

Военният губернатор на черноморската Николаевска област Виталий Ким разгласява фотография на хипотетична съветска ракета в канала си в  " Телеграм “. Той предизвести, че две ракети са прелетели над района в западна посока.

Украинските въоръжени сили също по този начин оповестиха, че две съветски крилати ракети " Калибър " са били изстреляни от кораби на съветския Черноморски флот.

Същевременно ТАСС заяви, че тази заран украинските въоръжени сили са обстрелвали шест пъти обитаеми региони на Донецк.

Град Донецк е бил обстрелван от украинските войски три пъти. Киевският, Куйбишевският и Петровският регион на града са били обстрелвани с артилерия на НАТО със 155-милиметрови снаряди.

Нанесени са удари и по Горловка, Зайцево и Ясинувата. Общо 24 снаряда са били изстреляни по обитаемоте места в Донецк.

Данните на двете страни не са доказани от самостоятелни източници.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР