Украинските власти съобщиха, че са били открити 26 тела под

...
Украинските власти съобщиха, че са били открити 26 тела под
Коментари Харесай

26 тела са открити под рухнали сгради в украинския град Бородянка

Украинските управляващи оповестиха, че са били открити 26 тела под две рухнали здания в град Бородянка, северозападно от Киев.

Украинският общоприет прокурор упрекна съветските военни в убийства, мъчения и побоища на цивилни, както и в изнасилвания, наблягайки, че силите на реда събират доказателства за локалните и интернационалните съдилища.

Киев упреква съветските сили, че са нанесли въздушни удари против Бородянка преди да овладеят града.

Русия отхвърля да взема на прицел цивилни. В следващото си видео послание Володимир Зеленски изрази благодарност поради решението да се в профил Русия от Съвета за правата на индивида към Организация на обединените нации.

Той акцентира, че ситуацията в Бородянка е по-тежко от това в Буча.

“Започна работата по разчистването на руините в Бородянка. Положението там е доста по-ужасно в сравнение с в Буча. Има още повече жертви от съветските окупатори. И какво ще се случи, когато светът научи цялата истина за това, което съветските военни направиха в Мариупол? Там, на съвсем всяка улица е същото като това, което светът видя в Буча и други градове в Киевска област след изтеглянето на съветските войски. Същата свирепост. Същите ужасни закононарушения “, сподели украинският президент.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР