Украинските въоръжени сили са изстреляли девет ракети от произведената в

...
Украинските въоръжени сили са изстреляли девет ракети от произведената в
Коментари Харесай

Украйна обстрелва Луганск с американските многоцелеви ракетни установки HIMARS

Украинските въоръжени сили са изстреляли девет ракети от създадената в Съединени американски щати система за залпов огън HIMARS в Луганск. Това заяви в сряда задачата на самопровъзгласилата се Луганска национална република /ЛНР/, посредством взаимния център за надзор и съгласуваност на режима на преустановяване на огъня.

" Украинските въоръжени формирования са направили обстрел в 23:35 ч. от посока Артемовск (Бахмут) на обитаемото място в Луганск, като са употребявали многоцелеви ракетни установки HIMARS (девет ракети) ", се споделя в изказването

Не се оповестява за жертви или опустошения. По-рано офицерът от Народната милиция на ЛНР Андрий Марочко съобщи, че няколко украински ракети са достигнали задачата при обстрела на Луганск. Небето над града към този момент се управлява от съветските сили.

Според сътрудник на гърмежите са били чути наоколо до село Александровка и село Металист. На север от Луганск избухна огромен пожар, който в продължение на повече от час беше придружен от детонации, сходни по периодичност и темперамент на експлозия на муниции, оповестява БГНЕС.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР