Емили Уотсън и Оливия Уилямс заемат централно място в предистория

...
Емили Уотсън и Оливия Уилямс заемат централно място в предистория
Коментари Харесай

Британски актриси заемат централно място в трейлър за предисторията на Dune

Емили Уотсън и Оливия Уилямс заемат централно място в предистория на поредицата за научнофантастичния франчайз Dune, сподели филмов откъс.

Уотсън, прочут с Punch-Drunk Love и Breaking The Waves, а Уилямс, който е взел участие в Miss Austen Regrets и The Sixth Sense, ще бъде в Dune: Prophecy на американската платформа за стрийминг Max.

Състоянието се развива преди хиляди години филмът „ Дюн “ от 2021 година, в който вземат участие Тимъти Шаламе и Зендая и също въодушевен от творби на американския публицист на научна фантастика Франк Хърбърт, ще опише историята на сестрите Тула (Уилямс) и Валя Харконен (Уотсън).

Той ще разказва по какъв начин тайната фракция Бене Гесерит, сестринство от хора, които имат гигантски сили, се трансформира в действие в империята и стартира да дърпа конците на огромни събития.

Тийзърът демонстрира по какъв начин Валя разказва по какъв начин групата е почнала 10 000 години преди раждането на Пол Атридес (Шаламет), с цел да помогне на великите къщи да „ отсеят истината от лъжите “.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР