Украинските сили са заличили конвой от 56 танка с чеченски

...
Украинските сили са заличили конвой от 56 танка с чеченски
Коментари Харесай

Украинците смазаха конвой от 56 танка с чеченски спецчасти

Украинските сили са заличили ескорт от 56 танка с чеченски сцечасти край Киев, оповестява Daily Mail.

Главорезите са пратени от чеченският водач Рамзан Кадиров, който е съдружник на Владимир Путин, с задача да убият украинския президент Володимир Зеленски. Те обаче са били смазани единствено два дни след идването си в Украйна.

Групата от 56 танка е била взривена до части покрай град Хостомел, североизточно от Киев от украински ракети. Не е ясно какъв брой тъкмо са убитите чеченци, само че евентуално ще са стотици.

Новината за тяхното проваляне е обявена първо от  The Kyiv Independent.
 ген. Мухамед Тушаев
ген. Магомед Тушаев

Между убитите е ген. Магомед Тушаев, който е пълководец на 141-ви моторизирана батальан, който е отпред на елитните войски на Чечня. Той постоянно е сниман с Рамзан Кадиров, което демонстрира неговото равнище в йерархията на диктаторския режим.

Кадиров даже е посетил смазания ескорт в украинска гора преди техния опит за десант.

Смазването на елитните чеченски елементи е и психическо проваляне и за Владимир Путин, който ги е изпратил в Украйна с задача да заловят или убият украинският президент Володимир Зеленски. Неговата цел беше и да внесе смут в украинците поради славата на бруталността и жестокостта на чеченските главорези. Всеки от тях е получил тесте с карти, на които са фотосите на украински държавници, които е трябвало да бъдат цел.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР