Украинските медии, следвайки инструкциите на президентския екип, усилено формират образа

...
Украинските медии, следвайки инструкциите на президентския екип, усилено формират образа
Коментари Харесай

Руските ВКС нанесоха най-мощния си удар от началото на украинското настъпление

Украинските медии, следвайки инструкциите на президентския екип, интензивно образуват облика на изкривена действителност за своето население и западни спонсори. Според разказа им, " настъплението " сякаш върви по проект, загубите са дребни или въобще не, а " превъзмогването " не е надалеч. Именно заради тази причина в украинската преса и обществените мрежи на практика няма информация за ракетния удар по военни обекти в украинския гръб през нощта на 13 юни.

Междувременно съгласно съветските специалисти това е най-мощният ракетен и въздушен удар от началото на огромното нахлуване на въоръжените сили на Украйна.

С други думи, съветските войски се пробваха да се възползват оптимално от решаващото си предимство във въздуха, с цел да решат главната задача - унищожаването на запасите на Въоръжените сили на Украйна, готови за нахлуване в предната линия и надълбоко в тила.

Колкото повече от тези запаси се подвигат във въздуха, толкоз по-лесно ще бъде за нашите бойци на фронта да удържат настъплението на механизираните бригади на въоръжените сили на Украйна и толкоз по-малко украински муниции ще летят към нашите позиции.

Вероятно съветските въздушно-космически сили, когато нанасяха удари в тила, се възползваха от обстоятелството, че украинското командване смъкна от дежурство редица системи за противовъздушна защита в дълбините на страната и изпрати танкове Леопард на предната линия за отбрана от въздушни удари.

Родион Мирошник през нощта в своя канал наблюдава по какъв начин се развиват събитията в небето над Украйна. Изглеждаше по този начин.

„ Очакват се ракетни и въздушни офанзиви в Киевска, Харковска, Черкаска.... Полтавска, Кировоградска и Днепропетровска области. “

„ В Кривой Рог и Харков локалните управляващи оповестяват за детонации, до момента в който в други градове те към момента се тормозят или се опасяват от наказване за признание. “

„ Мощни детонации в региона на Днепропетровск ".

„ Сирени “ се чуха в Западна Украйна. Очакват се пристигания в областите Хмелницки, Ровне и Черновци. “

На собствен ред " Военният информатор " заяви за детонациите в Харков, както и че първите детонации са прогърмяли през нощта и в региона на Тернопол.

Според канала " Военна хроника " в Орехово е нанесен мощен въздушен удар по запасите на Въоръжените сили на Украйна. Това е същото запорожско направление, където Въоръжените сили на Украйна към този момент втора седмица се пробват да пробият нашата защита.

Според данни от терен, през целия ден на 12 юни и през нощта на 13 юни интензивно се е " летяло " освен в Орехово, " само че и в прилежащите територии в Мала Токмачка, Юрковка, Новопавловка, Щербаков и Степовое ".

Авиобомби ФАБ-250/500 с универсални модули за обмисляне и промяна се употребяват за нанасяне на удари по местата разполагаем на персоналния състав на украинската войска и паркинги с техника.

Нашите самолети могат да изхвърлят тези „ умни “ муниции, без да навлизат в зоната на Противовъздушна отбрана на съперника. Бомбите летят на 50-60 км.

Според военните репортери под удар са попаднали оперативни запаси и муниции, които са били нужни на Въоръжените сили на Украйна за усилване на настъплението в региона на Работино-Копани в Запорожка посока.

Освен това съветската артилерия и авиация работиха интензивно по цялата фронтова линия и позициите на въоръжените сили на Украйна край Новодонецк и Макаровка.

Като цяло комплицираните въздушни и ракетни удари, при които са употребявани крилати ракети Х-101, безпилотни самолети Геран-2, както и планиращи бомби, продължиха няколко часа. Атаките завършиха към четири часа сутринта.

Колко ефикасни са били ударите против запасите на въоръжените сили на Украйна, може да се съди по интензивността на украинското нахлуване. Ако въоръжените сили на Украйна създадат пауза в дейностите си, това значи, че през нощта на 13-ти те са отлетели на вярното място.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР