Украинските контраатаки и логистичните проблеми на руската армия възпрепятстват движението

...
Украинските контраатаки и логистичните проблеми на руската армия възпрепятстват движението
Коментари Харесай

Пентагонът: Движението на руските части в много райони на Украйна е замразено


Украинските контраатаки и логистичните проблеми на съветската войска попречват придвижването ѝ, настояват английски военни специалисти.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2776
Според Пентагона, придвижването на съветските елементи в доста региони на Украйна е " замразено ". Обстрелът на Харков продължава, само че градът съумява да отблъсне нападението. Критична е обстановката в Мариупол след обстрела на театъра. Има оживели, само че входът на постройката е покрит и до тях мъчно стигат спасители.

Според локалните управляващи в театъра е имало сред 1000 и 1 200 души.

Русия съобщи, че няма да предложи филантропична резолюция за гласоподаване в Организация на обединените нации в петък, както беше възнамерявала, и упрекна Съединени американски щати, че оказват напън върху други държави-членки да не я поддържат.

В следващото си послание Володимир Зеленски благодари на Германия и Съединени американски щати за поддръжката, и се обърна към майките на съветските военни. По думите му, съветските управляващи им споделят, че децата им са починали, а те са живи, само че са в пелн. За следващ път поддръжка за Украйна изрази и президентът на Съединени американски щати Джо Байдън.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР