Украинската власт се обръща към ЕС с искане за неотложно

...
Украинската власт се обръща към ЕС с искане за неотложно
Коментари Харесай

Украйна иска незабавно присъединяване към ЕС по специална процедура

Украинската власт се обръща към Европейски Съюз с искане за наложително присъединение на Украйна по специфична процедура. Това съобщи президентът на Украйна Володимир Зеленски във видеообръщение, качено в Телеграм, съобщи Укринформ.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1296
" Европейците схващат, че нашите бойци се борят за нашата страна, значи и за цяла Европа, за мир за всички страни от Европейски Съюз, за живота на децата, за пълноправие, за народна власт. И това ни дава цялостно право да създадем следното: обръщаме се към Европейския съюз във връзка наложително присъединение на Украйна по нова специфична процедура ", сподели Зеленски.

Той добави, че е признателен на сътрудниците си за невижданата им поддръжка за Украйна, по-специално за решението да ѝ доставят оръжия и други средства.

Същевременно Зеленски посочи, че задачата на украинската страна е да бъде дружно с всички европейци и най-много - на равни начала.

Президентът е уверен, че Украйна го заслужава, че това е заслужено и допустимо. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1296  Ден 5 от войната в Украйна: Взривовете и обстрелите не престават, Зеленски желае страната в Европейски Съюз Ден 5 от войната в Украйна: Взривовете и обстрелите не престават, Зеленски желае страната в Европейски Съюз  Зеленски към съветските бойци: 4500 от вашите починаха, захвърлете оборудването си и си тръгнете Зеленски към съветските бойци: 4500 от вашите починаха, захвърлете оборудването си и си тръгнете  Сепаратистките водачи в Донецк оповестиха, че са прекратили мобилизацията Сепаратистките водачи в Донецк оповестиха, че са прекратили мобилизацията
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР