Украинската филмова звезда Анастасия Карпенко се оказа бежанка у нас,

...
Украинската филмова звезда Анастасия Карпенко се оказа бежанка у нас,
Коментари Харесай

Известна актриса от Украйна е намерила подслон в България

Украинската кино звезда Анастасия Карпенко се оказа бежанка у нас , научихме от .

Актрисата, взела участие в десетки телевизонни сериали, филми и театрални функции, е в Поморие със своята майка и 10-месечна щерка. Неузнаваема и изтощена от 7-дневното пътешестване от Киев до Поморие, Анастасия е настанена в частен апартмент на собствен другар от предишното - българин. 39-годишната звездата на украинското кино и спектакъл споделя, че усеща виновност че е напуснала страната си вместо да се бие с целия актьорски състав на столицата, който е останал в родината си.

Абсолютно умерено се живее тук, удовлетворена съм че съм съхранена и тук никой не мисли дали съм звезда или не съм звезда.

Аз съм просто човек, който мечтае за мир, който плаче всеки ден когато слуша новините заран и вечер и който изпитва виновност че съм тук в този момент, а не там. Сега обаче съм на първо място майка и би трябвало да бъда виновна за живота на детето си и съм доста признателна на брачна половинка си.

Актрисата, изиграла знакови функции в сериали като тази на доктор Оксана Ковалчук, има 10-месечна дъщеричка Мария, поради която подхваща бягство от Украйна.
 6 организации, посредством които да помогнем на украинските жители  6 организации, посредством които да помогнем на украинските жители  6 организации, посредством които да помогнем на украинските жители  6 организации, посредством които да помогнем на украинските жители
Анастасия Карпенко взе участие в запаметяващи се функции в сериали и пълнометражни филми, поради което лицето й е разпознаваемо от множеството някогашни руски републики, в които лентата се излъчвала. Бомбардировките заварват фамилията на актрисата още веднъж на снимачната площадка, където заснемали финални фрагменти от най-новия филм „ Как е Катя”.

Участвала съм в доста сериали и пълнометражни продукции, а в този момент трябваше да получим страхотни фотоси в „ Как е Катя “. Това трябваше да се случи тази година, само че в този момент наподобява толкоз незначително спрямо това което ни връхлетя.

Съпругът на Анастасия Карпенко е укрински звукорежисьор, през днешния ден мобилизиран в защитата на Украйна. Актрисата се опасява за живота му и се моли да оцелее.

Естествено,много ме е боязън. Засега на мъжете от Украйна не им е позволено да пътуват в чужбина, тъй като такава е гражданската позиция - и тя е вярна. Мъжът ми не пожела да тръгне - като брат ми. Той се върна в Одеса, тъй като майка му и по-малките му сестри, са там. Повечето са бежанци във Варшава, само че мъжът ми остана за териториалната защита на град Киев и Одеса.
 Срещата на принц Уилям и Кейт Мидълтън с президента на Украйна Владимир Зеленски  Срещата на принц Уилям и Кейт Мидълтън с президента на Украйна Владимир Зеленски  Срещата на принц Уилям и Кейт Мидълтън с президента на Украйна Владимир Зеленски  Срещата на принц Уилям и Кейт Мидълтън с президента на Украйна Владимир Зеленски

 image2_16x9.png Възлите на ориста са в Телец и Скорпион: какви промени и изненади чакат всяка зодия На фокус
Актрисата споделя, че проектите за участия в смесени задгранични кино продукции до неотдавна борба за огромните награди, през днешния ден са ненужна суетност. А плановете й през днешния ден се свеждат единствено до мир и избавяне на живота на околните.”Имахме вяра да участваме с нашите ленти на фестивала в Кан и Берлин, във Венеция и всички фестивали, които бяха планувани за бъдеще. Но в този момент към този момент нищо не можем да кажем, в този момент това не може даже да бъде настоящо.

Въпреки че харесва България и е признателна на протегната ръка на българин настанил я в жилището си в Поморие, Анастасия е безапелационна: „ Всички чакаме успеха. И тогава несъмнено ще се върне още веднъж в страната. Аз не желая да оставам в друга страна. Искам да пребивавам в моята лична страна”.
 Олена Зеленска, първата дама на Укрйна  Олена Зеленска, първата дама на Укрйна  Олена Зеленска, първата дама на Укрйна  Олена Зеленска, първата дама на Укрйна
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР