Украинска футболна легенда е бил вариант за старши треньор на

...
Украинска футболна легенда е бил вариант за старши треньор на
Коментари Харесай

Лудогорец е искал украинска легенда за свой треньор

Украинска футболна легенда е бил вид за старши треньор на Лудогорец (Рз) и това е Сергий Ребров, заяви публицист в най-популярното футболно тв-шоу в страната " TaToTake ". Не е ясно обаче по кое време е бил изработен контактът - дали след напускането на Валдас Дамбраускас или след раздялата тази пролет със словенеца Анте Шимунджа. Но сега българските първенци са водени от Ивайло Петев и след неговото предопределение отборът е постигнал единствено победи.

Бившият нападател на Динамо (Киев) и Тотнъм към този момент втора година е отпред на Ал Аин от Обединените арабски емирства и през последната акция стана първенец в Лигата на емирствата. Ал Аин е апетитен за най-богатия тим в ОАЕ, негов президент е емирът на Абу Даби - Мохамед бин Зайед. Сега отборът се готви за новото издание на азиатската Шампионска лига.

Водещият на програмата " TaToTake " Михайло Спиваковски уточни клуба, който се интересувал от Сергий Ребров.

" По моя информация, която е доказана от задгранични източници, българският Лудогорец е проявявал интерес към Ребров. Това е тим, който може да се мери с Ференцварош, несъмнено не е по-беден, може би даже е по-силен. Но даже не се стигна до разискване на финансовите условия, защото, както разбирам, Ребров незабавно е отхвърлил това предложение ", сподели журналистът в ю-туб-шоуто.

Преди да се реалокира в Персийския залив, Ребров беше отпред точно на Ференцварош против Лудогорец в Лига Европа. Той беше отпред в мачовете, които приключиха 3:0 за българите в Будапеща и 1:1 в Разград. Тогава лудогорци бяха водени от Станислав Генчев като старши треньор и Алекси Желязков като негов първи асистент. Ребров беше нападнат с оферта и от футболната асоциация на родината си, с цел да поеме националния тим, само че емирът на Абу Даби отхвърли да се раздели с него и да му даде тази опция.

Най-вероятно в информацията за интерес на разградчани към Ребров има сериозна доза истина, имайки поради наклонността да търсят треньори измежду тимовете, които към този момент са срещали в Европа. Така се случи и при назначението на Павел Върба, преди този момент водил Виктория (Пилзен), и с Валдас Дамбраускас (треньор на Жалгирис), и с Анте Шимунджа, изнемощял със словенския Мура.

В момента Лудогорец заема 2-ро място в националния ни шампионат, като изостава на 4 точки от водача ЦСКА. Освен това има още една украинска връзка - своя втори интервал в Разград кара централният бранител Игор Пластун.
 Серхий Ребров пое тима на Украйна
Серхий Ребров пое тима на Украйна

Договорът на някогашния нападател на Динамо (Киев) ще бъде подписан на следващия ден и ще бъде за период от 2 плюс 1 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР