Украинецът Олександър Усик демонстрира по прекрасен начин боксовите си качества

...
Украинецът Олександър Усик демонстрира по прекрасен начин боксовите си качества
Коментари Харесай

Усик победи Чисора, чака мача между Кобрата и Джошуа

Украинецът Олександър Усик показва по прелестен метод боксовите си качества и записа победа по точки над Дерик Чисора в основния мач на бойната галавечер, извършена в Лондон.

Така 33-годишният олимпийски първенец за 2012 година завоюва интерконтиненталната купа във версия WBO и удостовери статута си на кандидат за шампионския пояс на Антъни Джошуа от Световната боксова организация (WBO). Той обаче ще би трябвало да изчака изхода от срещата сред Джошуа и Кубрат Пулев на 12 декември.

Усик се движеше прелестно по кръга и пласираше сполучливо ударите си, създавайки огромни неприятности на английски си противник. В седмия рунд, до момента в който Чисора беше облегнат на въжетата, украинецът съумя да нанесе няколко здрави удара.

В последна сметка съдийските карти регистрираха безапелационна победа за Олександър Усик след 117:112, 115:113 и 115:113. Украинецът продължава без загуба на професионалния кръг, където има 18 победи (13 с нокаут). За Чисора това беше десето проваляне в 32 срещи. Една от загубите му е от Кубрат Пулев през 2016 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР